1,2 milliárdba kerül az újabb levelezés

Ennyit költ a kormány az Állítsuk meg Brüsszelt! szlogennel kezdődött nemzeti konzultációra.

Markotay Csaba
2017. 03. 31. 4:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csaknem bruttó 1,2 milliárd forintba kerül majd az előzetes becslések alapján az „Állítsuk meg Brüsszelt!” szlogennel nemrég kezdődött újabb nemzeti konzultáció. A kormány Facebook-oldalán olvasható ismertetés szerint a konzultációt „intenzív tájékoztató tevékenység” kíséri. Ennek részeként egyébként a kormányközeli és egyes ellenzéki médiumokban már napok óta hirdeti a kormány az újabb akcióját. A konzultáció keretében hat kérdésben várják az állampolgárok véleményét, a kérdőíveket május 20-áig lehet visszaküldeni.

Lapunk az újabb konzultációval kapcsolatban még szerdán több kérdést tett fel a Miniszterelnöki Kabinetirodának, illetve a Kormányzati Tájékoztatási Központnak. Erre azonban nem érkezett aznap válasz, tegnap viszont „a megkeresésben feltett kérdésekre válaszolva” azt ajánlották, az addigra az egyik kormányközeli lapban megjelent ezzel kapcsolatos cikket nézzük meg. Eddig is általános gyakorlat volt az, hogy a kormányzati szervek, minisztériumok többszöri megkeresésünkre sem reagáltak, de most már gyakran az állami pénzből gazdálkodó intézmények, állami cégek sem küldenek tájékoztatást lapunknak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.