Markológép kanalával ütöttek fejbe egy ligetvédőt

Aktivisták foglalták el a munkagépet a Városligetben, de a rendőrség közbelépett

MNO
2017. 03. 06. 10:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfő hajnalban újabb munkagép érkezett a bontásra ítélt Petőfi Csarnokhoz, amelyet 3 óra 17 perckor megpróbáltak feltartóztatni, a sofőr azonban nem állt meg – írták a Ligetvédők a Facebookon. Az egyik aktivistát fejen ütötte a markoló a gémjével, a másikat pedig majdnem elütötte.

A gépkezelő a bejegyzés szerint elmenekült. Az esetről készült videó szerint az aktivisták rendőrt hívtak.

Az incidenst követően patthelyzet alakult ki a Városligetben, a markológépet elfoglalták az aktivisták, a rendőrség közel húsz autóval szállt ki a helyszínre – írta korábban a 24.hu. A rendőrség felszólította az aktivistákat a markológép elhagyására, aki nem tett így, azt a hatóság eltávolította.

Nem sokkal dél előtt lezárult a rendőrségi akció a Városligetben, a négyméteres munkafal mögött jelenleg zavartalanul dolgozik a markológép – jelentette a helyszínen tartózkodó tudósítónk.

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.