Milliárdosnak nevezte Orbánt a Reuters

Alig van megtakarítása, mégis szupergazdag vállalkozóként említi a magyar miniszterelnököt a hírügynökség.

MNO
2017. 03. 14. 21:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szélsőjobboldali politikusok között ismertette, és  milliárdos befektetőnek nevezte Orbán Viktor pártvezért a Reuters.

A hírügynökség képgalériában mutatta be Európa legismertebb radikális jobboldali politikusait. Orbán Viktor ebbe a válogatásba került bele Vona Gábor Jobbik-elnök társaságában – szúrta ki a galériát a 444.hu.

 Orbán Viktornak januári bevallása szerint alig több mint 700 ezer forintos megtakarítása van – miközben a miniszterelnökként bruttó másfél millió, országgyűlési képviselőként pedig bruttó 224 ezer forintot keres havonta. Ahogy tavaly a VS.hu kiszámolta, a kormányfő 2010 óta, hat év leforgása alatt 70-80 millió forintot is kereshetett, csak az említett pozíciókban.

A Reuters azt is felidézi, hogy Orbán 2015-ben szögesdrót kerítést épített Magyarország déli határain, és járőröző rendőrök, katonák ezreivel állította meg a a migrációs áradatot. A magyar miniszterelnök keresztény gyökerekre épülőnek nevezte országát, és hangsúlyozta, nem akar nagyszámú muszlim betelepülőt - ezt is idézte a Reuters.

Szintén Orbán Viktor volt az, aki a kvótanépszavazás előtti beszédében összekötötte a migrációs válságot a terrorveszéllyel – emlékeztet a hírügynökség.

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.