CEU-s kitűző miatt vertek meg egy társaságot Budapesten

Őrjöngő férfiak támadtak egy társaságra egy fővárosi szórakozóhelyen. A verekedés egy CEU-s kitűző miatt kezdődött.

MN
2017. 04. 24. 6:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megvertek, megrángattak egy háromfős társaságot szombat éjjel a Rácskert nevű szórakozóhelyen, a támadók egy CEU-t támogató kitűző miatt kezdtek őrjöngeni.

„Épp indulni készültünk, amikor megtámadott minket két nagydarab gyerek a CEU-s kitűzőm miatt. A haverunk (aki kb. 195 cm) repült a székek és az asztalok közé.

Rólam letépték a kitűzőt, a kabátot, a táskát, a pulóvert. Közben azt üvöltötték, hogy szétvernek minket, nem tűrik meg maguk között az ellenségeiket, a provokátorokat, a liberálisokat

– írta Facebook-oldalán az egyik megtámadott férfi, aki később azonban eltávolította a bejegyzést.

A szórakozóhelyen egy biztonsági őr is volt, de nem lépett közbe, sőt amikor kérdőre vonták, azt válaszolta, hogy „nem avatkozik közbe két-két emberes felállásokba”. A támadókat végül egy pultosnő csillapította le – írja az Index.

A Rácskert később közleményben kért elnézést a történtek miatt, és jelezte, hogy a biztonsági őr többé nem léphet be a helyre nemcsak dolgozóként, hanem vendégként sem.

Érdeklődtünk a BRFK-nál, hogy az ügy miatt indítottak-e büntetőeljárást, és ha igen, milyen jogcímen. Ha érkezik visszajelzés a rendőrségtől, frissítjük cikkünket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.