Magomed, a csecsen szerint veszélyben van az aktivista

Komáromy Gergő szerint a vodkakereskedő férfi olyanokról beszélt, akik fel vannak dúlva a szovjet emlékmű megdobálása miatt.

MN
2017. 04. 22. 12:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magomed azért javasolta a bocsánatkérő videó készítését, mert ismer egy csomó embert, „akik másmilyenek, mint ő, és most teljesen fel vannak dúlva, és veszélyben vagyok én is meg a családom is” – mondja többek között a civil aktivista a 168 Óra videóján.

Komáromy Gergő ettől függetlenül elismeri, nem gondolta végig, hogy az emlékmű megdobásával olyanokat is megsértett, akik ezt nem érdemlik meg, akiknek nincs közük a jelenlegi hazai politikához. 

A Magyar Nemzet online írta meg, hogy Jól menő, Budapesten dolgozó üzletember az a csecsen férfi, aki április 19-én egy látványosan barátinak látszani szándékozó beszélgetésre ült le Komáromy Gergő énekessel, ellenzéki aktivistával egy Szabadság téri kávézóban. A vállalkozót Magomed Daszajevnek hívják, tizenhárom éve él kisebb-nagyobb megszakításokkal Magyarországon – részben családi vállalkozásában pedig egy olyan ügyvéd is tulajdonos, aki jól szerepel kormányközeli pályázatokon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.