Megszüntették Tarsoly Csaba előzetes letartóztatását

Persze el nem engedték, most házi őrizetben van a Quaestor-vezér.

Fekete Gy. Attila
2017. 04. 04. 15:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Védője indítványára a Fővárosi Ítélőtábla megszüntette Tarsoly Csaba előzetes letartóztatását, egyidejűleg elrendelte a bűnszervezetben elkövetett több tízmilliárdos sikkasztással, csalással és más bűncselekményekkel vádolt Quaestor-vezér házi őrizetét.

A hatályos szabályozás szerint egy évvel a vádirat benyújtása után a másodfokú bíróság jogosult felülvizsgálni a korábban elrendelt kényszerintézkedések indokoltságát. Információink szerint Papp Gábor ügyvéd, Tarsoly Csaba védője kezdeményezte a felülvizsgálatot, és a táblabíróság helyt adott az indítványának.

Papp Gábor megerősítette értesülésünket, de nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Információink szerint Tarsoly kedd délután már el is hagyta a büntetés-végrehajtási intézményt, és immár otthon, saját számítógépén készülhet fel perének következő tárgyalására.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.