Több mint egymilliárdért utazhatnak Matolcsyék

A nyertes irodának egyebek mellett a hét hét napján, napi 24 órában rendelkezésre kell állnia.

Kovács Áron
2017. 05. 10. 8:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy év alatt összesen 1,2 milliárd forintos keretet fordít a Magyar Nemzeti Bank (MBN) külföldi és belföldi hivatalos utazások megszervezése – derül ki abból a közleményből, amit az Európai Unió Hivatalos Lapjában tettek közzé szerdán. A jegybank e szerint nyílt eljárásban, három ajánlattevő közül választotta ki a United 4 Bonafini Bindair Kft.-t, amelynek egyebek mellett a hét hét napján, napi 24 órában rendelkezésre kell állnia, hogy szükség esetén repülőjegyet vagy szállást foglaljon az MNB munkatársainak.

Ugyancsak az uniós értesítőből derül ki, hogy az MBN két és fél évre nettó 213 millió forintért bízta meg a Akció BTL Kft.-t a rendezvényszervezői feladatok elvégzésével. A kiírás szerint ezek a rendezvények lehetnek konferenciák, protokollesemények és belső, dolgozói rendezvények.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.