A KDNP ifjúsági szervezete rendkívüli ülésen vonatná vissza Soros díszpolgári címét

Az IKSZ-esek szerint a Budapest nem lehet hálás neki.

MN
2017. 07. 11. 15:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Visszavonatná a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) ifjúsági szervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Soros György magyar származású üzletember budapesti díszpolgári címét.

A szervezet közleményben kéri a Fővárosi Közgyűlést, hogy még most a nyáron, rendkívüli közgyűlés keretében vonja vissza Soros György díszpolgári címét, vagy tegye semmissé az azt megítélő határozatot.

Szerintük a korlátlan betelepítést átláthatatlan finanszírozású, magukat civilnek mondó szervezetekkel segítő milliárdos nem érdemli meg a díszpolgári címet, Magyarország erősödéséhez és megvédéséhez semmilyen módon nem járult hozzá, Budapest nem lehet hálás neki. Azt is írják, hogy a balliberális oldal Demszky Gábor vezetésével emelte piedesztálra a pénzügyi spekulánst, ma Botka László szolgálja hűségesen. A baloldal most is Soros György tenyeréből eszik, aki épp Európa és Magyarország tönkretételén fáradozik.

Korábban a 444.hu írta meg, hogy egy 2002 döntés értelmében a főváros díszpolgári címet adományozott Soros Györgynek. A lap szerint ennek kézzelfogható előnye a morális elismerésen felül még annyi, hogy az illető halála után ingyen díszsírhelyet kap a fővárostól.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.