Horvátországba szerelmes Mészáros Lőrinc: újabb nyaralót vett

Már nemcsak Ugljanon van villája a felcsúti polgármesternek, hanem Vir szigetén is.

MN
2017. 08. 27. 14:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már nemcsak Ugljan szigetén van nyaralója Mészáros Lőrincnek, hanem Viren is – írja a Magyar Narancs, ahol az ingatlanról készült fotók is megtekinthetők.

A lap szerint a Vir szigetén található ingatlan már korábban feltűnt a felcsúti polgármesteri vagyonnyilatkozataiban, de eddig nem lehetett tudni, hogy pontosan hol is található és milyen paraméterei vannak. A Magyar Narancsnak a tulajdoni lap és a horvát földhivatal munkatársai segítségével azonban sikerült azonosítania az ingatlant.

A ház 2015-ben lett Mészároséké, a polgármester és a felesége ötven-ötven százalékban tulajdonosa.

A lap megjegyzi, az Ugljanon lévő villához képest a Vir szigeti egy fokkal szerényebb, de így is a környékbeli utcák egyik leghivalkodóbb épülete Mészároséké. A nyaraló egy 434 négyzetméteres telken fekszik, a többszintes főépület 132, a tulajdoni lapon feltüntetett gazdasági épület pedig 33 négyzetméteres, a többi az udvar.

A Magyar Narancs által megkérdezett, a horvát ingatlanpiacon ismerős források szerint a ház nem számít kiemelkedően értékesnek a környéken, ahol vannak feltűnőbb darabok is, de azért 3-400 ezer eurót, 90-120 millió forintot így is biztos megér.

Mészáros Lőrinc igazán kedveli Horvátországot, Eszéken saját focicsapata van, és a Duna Aszfalttal közös ingatlanfejlesztő vállalkozása (Marlera-Istria) is itt található.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.