Huszonötmilliós hitelt vett fel kampányfelkészülésre az Együtt

A párt közleménye szerint 2018 második negyedévének elejéig fizetik vissza.

MN
2017. 09. 28. 7:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kampányfelkészülési célból 25 millió forintos, piaci alapú hitelt vett fel számlavezető bankjától, az OTP-től az Együtt – írja közleményben a párt. Közölte, hogy 2018 második negyedévének elejéig fizeti vissza a hitelt, amelynek fedezete a 2018 eleji állami támogatásának egy része.

„Az Együtt az átláthatóság jegyében gazdálkodásának minden adatát nyilvánosságra hozza törvényi kötelezettségén túlmenően is. Így a párt azt is nyilvánosságra hozta, hogy a 2014. őszi önkormányzati választásra hitelt vett fel, amelyet maradéktalanul, késedelem nélkül visszafizetett” – írták. A párt kiemelte, hogy az Együtt hitelképes, nincs 60 napnál régebbi lejárt számlatartozása.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.