Újabb Soros-plakátokkal érkezik az új nemzeti konzultáció

A részletek még nem ismeretesek, de a kérdőívek előtt „tájékoztatják” az embereket a „Soros-tervről”.

MN
2017. 09. 19. 13:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Óriásplakátokkal, televíziós és internetes reklámokkal árasztja el az országot a kormány heteken belül az úgynevezett Soros-tervhez kapcsolódó nemzeti konzultációval párhuzamosan – mondta a Hír TV kérdésére Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör keddi sajtótájékoztatóján a legújabb, a „Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáció elindításáról beszélt, szavai szerint a kormány a konzultáció előtt „ismerteti” Soros György milliárdos üzletember javaslatának legfontosabb pontjait. A kampány részleteiről, például vizuális elemeiről még nincs döntés, de az államtitkár szerint a Sorosnak tulajdonított évi egymillió bevándorló Európába telepítéséről és kötelező kvóták szerinti szétosztásáról fogják kérdezni az embereket.

„Hasonló lesz a költségek nagyságrendje a korábbi konzultációéhoz. De ez értelemszerűen azon is múlik, hogy mennyien vesznek majd részt a konzultációban. A szükséges források megvannak, új források bevonására nincsen szükség” – árulta el Dömötör Csaba.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a „Soros-terv” legfontosabb pontja, hogy Európa évente egymillió bevándorlót fogadjon be. Ezt a kormány Soros Györgynek egy korábbi, a Project Syndicate oldalon megjelent írására alapozza. A tervet – amelyet a kormányzati kommunikáció szerint Brüsszel meg is akar valósítani – a kormány elutasítja.

A kabinet álláspontja szerint a bevándorlás nem lehetőség, hanem kockázat, ezért a korlátlan beengedés helyett a határok védelmére kell összpontosítani – mondta Dömötör Csaba, aki szerint az utóbbi hónapokban, években nyilvánvalóvá vált, hogy ebben a küzdelemben az ellenzéki pártokra nem számíthatnak, ezért fordulnak újra a magyar állampolgárokhoz, a véleményüket és a támogatásukat kérik a jövőbeli cselekvéshez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.