Szexuális zaklatásért feljelentették Tyukod polgármesterét

Az anyakönyvvezető szerint a település vezetője fogdosta őt, majd nyíltan meg is fenyegette.

MN
2017. 10. 15. 8:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szexuális zaklatás miatt jelentette fel Tyukod polgármesterét a település anyakönyvvezetője. Németh Pálma azt állítja, Czibere József nem csak vele erőszakoskodott, de ő az első, aki nem hagyta annyiban, és feljelentést tett – hangzott el az RTL Híradóban.

Németh Pálmát nem sokkal férje halála után zaklatta Tyukod polgármestere. A nő szerint a férfi bejött az irodába, a falhoz szorította, és fogdosta. Az anyakönyvvezető a riportban azt mondta, csak egy belépő kolléga miatt tudott kiszabadulni a helyzetből, az eset után pedig feljelentést tett, de az ügy még mindig a rendőrségi szakaszban van.

A nő állítása szerint Czibere József korábban is nyíltan megfenyegette már, azt is mondta, hogy bármikor kirúghatja.

A polgármester sem a Blikknek, sem az RTL Klubnak nem akart nyilatkozni. A rendőrség a feljelentés alapján nyomozást indított az ügyben, de még senkit nem hallgattak ki gyanúsítottként.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.