A Jobbik képviselőjelöltje lett a vívólegenda

Kovács Tamás korábban a Fideszre szavazott, de csalódott a nagyobbik kormánypártban.

MN
2017. 11. 23. 21:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogadta Vona Gábor, a Jobbik elnökének felkérését, és a párt képviselőjelöltjeként indul a 2018. évi országgyűlési választáson Kovács Tamás kétszeres olimpiai bronzérmes, világbajnok kardvívó, volt szövetségi kapitány és mesteredző – derült ki a vívólegenda Facebook bejegyzéséből.

Mint írta, a néppártosodott Jobbik választási programjával maximálisan egyetért, Vona Gábor felkérését megtisztelőnek és elfogadhatónak tartja. Emlékeztetett arra, hogy húsz évig a Fideszre szavazott mint nemzeti érzelmű, keresztény polgár, „de sajnos az elmúlt négy évben óriásit változott a párt morálja, becsülete, és tovább fokozta a társadalom megosztottságát, elfelejtette Isten intelmeit a tízparancsolatában”.

Hangot adott személyes sérelmeinek is, annak, hogy a londoni olimpia előtt egy hónappal „a fideszes ejtőernyős szövetségi elnök” kirúgta a kardozók szövetségi kapitányi posztjáról, hatszoros olimpiai bajnok elhunyt édesapját pedig nem jelölte a Nemzetközi Vívószövetséghez tartozó Hírességek Csarnokába.

Kovács Tamás lesújtó véleményt fogalmazott meg a nagyobbik kormánypártól: „A Fidesz huszonnyolc év alatt megöregedett, elfásult, korrupt, megosztó, diktatórikus, kirekesztő, ellentmondást nem tűrő párttá vált, ahol a szlogen: »aki nincs velünk, az ellenünk van«.”

Számára ez már elfogadhatatlan – fűzte hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.