Totális őrület: a Fidesz szerint Soros háborút tervez a magyarok ellen

Soros György megmagyarázná, miben hazudik róla a kormányzati propaganda. A Fidesz szerint ez maga a hadüzenet.

Koncz Tamás
2017. 11. 22. 17:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Soros György ellenkampánnyal magyarázza a Soros-tervet – így válaszolt a kormánypárt Csontos Csaba, a Nyílt Társadalom Alapítvány szóvivőjének bejelentésére.

A milliárdos üzletember nemrég szóvivője útján jelentette be, hogy egy saját kampányban szeretné tisztázni, hogy mit állít ő maga, és miben hazudik vele kapcsolatban a kormányzati propagandagépezet – a Soros-konzultációban szereplő valótlanságokat egy átfogó cikkben lapunk is felsorolta.

Az üzletember megszólalásának másik oka az volt, hogy álláspontja szerint már a titkosszolgálatok is fenyegetik alapítványait. A Fidesz viszont hadüzenetként kezelte a bejelentést, és közleményükben maximális fokozatra kapcsoltak az indulatkeltésben.

Mint írják, „Soros György ellenkampányt indít Magyarország és a Nemzeti Konzultáció ellen, mert magyarázni akarja a Soros-tervet. Fenyeget, vádaskodik, és letagadja a saját korábbi javaslatait, miszerint évi egymillió migránst kell betelepíteni Európába, és kötelező kvótákkal szét kell osztani őket” – idézi a közleményt az MTI.

Soros György immár nyíltan frontális támadást indított hazánk ellen, csak azért, mert mi nem akarunk bevándorló országgá válni.

 

Mindent megér neki, hogy megpróbálja elhallgattatni a magyar embereket, eltakarítsa a Soros-terv útjából a magyar Nemzeti Konzultációt és a bevándorlás ellenes Orbán-kormányt. Ehhez ellenkampányt is indít, amelyhez beveti majd a Soros-hálózat összes szereplőjét.

A Fidesz szerint Magyarországra uszítja az általa pénzelt médiumokat, szervezeteket, a brüsszeli szövetségeseit és a hazai ellenzéket - utóbbi állításuk nem előzmény nélküli, hiszen korábban Szél Bernadettet, az LMP társelnökét és a Momentumot is  Soros-katonának nevezték.

„A hírek szerint magyarországi ügyvédjeit is már magához rendelte, hogy a Magyarország elleni támadás lépéseit megtervezzék” - áll a pártközleményben, melyet névvel ezúttal senki sem vállalt. 

Az agresszív hangnem is jelzi, hogy a kormánypárt felkészült az ellenzék és a Soros-alapítványok elleni - egyelőre csak kommunikációs – offenzívára. Ennek része az is, hogy a Fidesz- frakció betárazott a Soros György életéről szóló kötetből, Andreas von Rétyi könyvét 13 millió forintért, 5000 példányban vásárolták meg a Pesti Srácokat is fenntartó GerillaPress Lapkiadó és Média Tanácsadó Kft.-től.

A könyveket a frakció az egyéni választókerületi képviselőknek osztotta ki, talán azért,  hogy felkészülhessenek az „ellenség” praktikáiból. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.