Fekete-Győr András: Megfontoljuk a visszalépést, ha lesz hiteles jelölt

Az erről szóló döntés a kampány finisében születhet majd meg.

MN
2018. 01. 08. 10:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha lesz egy hiteles ellenzéki jelölt, aki meg tudja verni a fideszes kihívóját helyi szinten, és jobb, mint mi, a Momentum megfontolja a visszalépést – jelentette ki a párt elnöke a Hír TV reggeli műsorában. Fekete-Győr András azt mondta, ha lesz ilyen döntés, az a kampány finisében születik majd meg.

„Alapelvünk, hogy a baloldaliságot vagy jobboldaliságot hagyjuk magunk mögött, és nem támogatjuk egyik vagy másik oldalt sem” – fogalmazott, hozzátéve: minden jelöltjük azért küzd, hogy a legesélyesebb legyen helyi szinten. Mint mondta, hihetetlen nagy eredmény volt a Momentumnak, hogy közel nyolc hónap alatt meg tudott találni 106 új jelöltet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.