Jobboldali szereplőkkel mutatkozott be a „Válasszunk! 2018”

A választók mozgósítására jött létre a most induló kezdeményezés.

MN
2018. 01. 03. 10:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egykori kormánytagok Válasszunk! 2018 néven tartottak közös sajtótájékoztatót a tavaszi választások tétjéről, a mozgósításról és az ellenzéki pártok együttműködéséről, amit az alábbi videóban nézhet meg.

A Válasszunk! 2018, azaz V18 egy frissen alapított csoport, amely olyan tagokból áll, akik különböző kormányokban tevékenykedtek. Így jobboldali szereplői is vannak, mint Bod Péter Ákos és Mellár Tamás. E csoport segítséget nyújtana az ellenzéknek egy közös választási program kidolgozásában, illetve szerepet vállalna Karácsony Gergely árnyékkormányában is – írtuk kedden a csütörtökön megjelenő 168 Órára hivatkozva.

Nem árnyékkormány alakítására, hanem a választók mozgósítására jött létre a több volt miniszter részvételével induló Válasszunk! 2018 kezdeményezés – mondta a Lánchíd Rádióban Balázs Péter volt külügyminiszter.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.