Már meg is szűnt Tarjányi Péter mozgalma

Bodnár Zoltán szerint „a pártok gyakorlata és a történelem fölülírta azt a történetet”.

MN
2018. 01. 05. 6:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő és médiatulajdonos még szeptemberben jelentette be a Magyar Progresszív Mozgalom elindítását. A politikai közösség azért jött létre, hogy a baloldali ellenzék pártjai között segítse az összefogást, a baloldal számára megfelelő miniszterelnök-jelöltet találjon, valamint segítsen leváltani az Orbán-kormányt.

A Magyar Progresszív Mozgalom egyik tagja, Bodnár Zoltán jogász viszont most a Hír TV Egyenesen című műsorában azt mondta, a Magyar Progresszív Mozgalom megszűnt. Szavai szerint a politikai folyamatok alakulnak a maguk módján, a pártok teszik a dolgukat, így már nincs rá szükség. „A pártok gyakorlata és a történelem fölülírta azt a történetet” – jelentette ki.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.