A DK visszalép Szél javára egyéniben, de ennek feltétele van

Az LMP-nek is adnia kell valamit cserébe – közölte Tóth Zoltán.

MN
2018. 02. 05. 21:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pest megyei második választókerületi fórumon, amelyet a Közös Ország Mozgalom szervezett, Tóth Zoltán, az MSZP és a DK jelöltje azt mondta, ők már több helyen visszaléptek, a 106-ból jelenleg 46 jelöltjük van, az MSZP-vel koordinálnak, de ha a pártvezetők úgy állapodnak meg, ő itt is kész visszalépni az LMP miniszterelnök-jelöltjének javára, és kampányolni is mellette. Azzal a feltétellel, ha a visszalépés kölcsönös, ehhez az kell, hogy az LMP is adjon valamit cserébe – írja a Hvg.hu.

Gulyás Márton mozgalma a harmadik fórumot szervezte Pécs és Józsefváros-Ferencváros után. Arra a kérdésre, hogy kész-e a visszalépésre,

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.