Csak azért is miniszterelnök-jelölt lett Lattmann Tamás

A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt, valamint szövetségesei számítanak a nemzetközi jogász tapasztalatára.

MN
2018. 02. 12. 16:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lattmann Tamás nemzetközi jogász lesz a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Pártnak, valamint szövetségeseinek miniszterelnök-jelöltje – derült ki a szervezet szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtómeghívójából. A szövetséges pártok között megtalálni az egyelőre még ismeretlenül csengő Változást Akaró Szavazók Pártját (Válasz) és a Színes Magyarország Pártot (Szimap) is.

Korábban az MSZP-vel is hírbe hozták Lattmann Tamást: Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő azt mondta, mint a szocialista Molnár Zsolt tanácsadója ő castingolta korábban a civil kormányfőjelöltet kereső párt számára. Nem mellékes az sem, hogy Botka László korábbi miniszterelnök-jelölt régóta küzdött az MSZP-n belül Molnár Zsolttal, akit a Fidesz ügynökének tartott. Lattmann Tamás arról beszélt, hogy 2016 novemberében az MSZP, a Demokratikus Koalíció, az Együtt és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje lett, majd egy hónappal később Botka László megjelent és aktivizálódott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.