Németh Szilárd: Nem nálam van a pénz

„Talán egy ezrest” költöttek a milliárdokból – mondta a politikus a csepeli birkózóakadémiáról.

Hutter Marianna
2018. 02. 21. 19:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem tudom mennyit költöttünk, talán egy ezrest – így reagált Németh Szilárd arra, hogy eddig mennyi pénzt fordítottak a Csepelre tervezett Kozma István Magyar Birkózó Akadémia építésére. A válasz már csak azért is meglepő, mert az állam már tavaly átutalta az építkezés első üteméhez szükséges 2,4 milliárd forintot a rezsibiztos által alapított, a politikus lakására bejegyzett alapítványnak. Németh Szilárd egyébként ezt az összeget is vitatta, szerinte 2 milliárd forint áll rendelkezésre.

Bár a politikus tavaly még azt állította, személyes felelősséget vállal a projektért, amely végig átlátható és ellenőrizhető lesz, lapunknak már úgy válaszolt: nem indult el az építkezés, de ő nem foglalkozik ezzel, mert nem a kuratórium tagja. – Azt lehet tudni, hogy a tenderkiírás lejárt, valami pályázó volt, úgy tudom, hogy nyert. Aztán lejárt annak a megfúrási határideje is, úgyhogy megy minden a maga rendjén – fogalmazott. Hozzátette: – Nem nálam van a pénz, tehát azért hülyeségeket ne írjanak le. 

 ###HIRDETES###

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.