Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium

Feljelentette Kósa Lajost a csengeri nő ügyvédje

Lesznek még meglepetések – üzente Helmeczy László.

MN
2018. 03. 30. 13:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rágalmazás miatt feljelentette Kósa Lajost Helmeczy László, a csengeri Szabó Gáborné ügyvédje. Helmeczy egy, a Facebook-oldalán közzétett videóban közölte: soha nem volt ellene büntetőeljárás, nem volt gyanúsított, és nem ítélték el. „Örülök, Kósa úr, hogy át tetszett venni az ilyen no name jobboldali hírportáloknak a hülyeségét, ahelyett hogy utánanézett volna” – fogalmazott.

Helmeczy – aki egyúttal a DK képviselőjelöltje Nyíregyházán – hozzátette: Kósa kártérítést fog neki fizetni, így örül, hogy a politikus beszáll a kampányköltségeibe.

Arról is beszélt, hogy Budai Gyula is „beszállt a kampányba”, és ellene is megteszi a büntetőfeljelentést. „Tehát game over” – mondta az ügyvéd.

„Tetszenek majd látni, lesznek még olyan meglepetések, aminek Kósa úr és körei nemigen fognak örülni” – szögezte le Helmeczy.

Korábban a Magyar Nemzet írta meg, hogy Szabó Gáborné még 2013-ban – közjegyző előtt hitelesítve – bízta meg Kósát 4,3 milliárd eurós örökségének kezelésével, amit a politikus el is vállalt. Megállapodásuk szerint a politikus édesanyja 800 millió forintot kapott volna ajándékba a segítségért cserébe.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.