Kövér László: Soros György halála után is folytatódik a küzdelem

„Olyan puccs zajlik Európában, mint amit a bolsevikok csináltak száz éve” – mondta az Országgyűlés elnöke.

Unyatyinszki György
2018. 03. 08. 6:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Groteszk módon a Scorpions zenekar Wind of change (A változás szele) című száma fogadta szerda este azokat az érdeklődőket, akik Kövér László Fidesz-alapító, egyben az Országgyűlés elnöke és Tuzson Bence fideszes képviselő gödi választási fórumára látogattak el. A zenén kívül azonban minden körítés a változatlanság üzenetét hordozta, melyet jól tükrözött Kövér László előadásának első gondolatmenete: Ha nem a Fidesz–KDNP marad kormányon, akkor „Nem lesz Magyarország”.

„Olyan puccs zajlik Európában, mint amit a bolsevikok csináltak száz éve” – vezette fel Kövér László, hogy szerinte milyen világrengető tétje van az áprilisi választásoknak. Elmondása szerint Brüsszel politikusai, Soros György, illetve a balliberális elit arra szövetkezett, hogy lebontsák az „európai nemzetállamok szövetét”, amelyek gazdasági és politikai törekvéseik útjában állnak – köztük Magyarország.

„Jó, hogy Soros nem bírt a vérével” – hálálkodott Kövér László, mert szerinte a milliárdos nagyobb szerepvállalása lehetővé tette, hogy láthatóvá váljon az a hatalom, amiről korábban csak az összeesküvéshívők beszéltek. A házelnök szerint ezek a hatalmak olyan értékék eltörlésével szeretnék letörni az ellenállást, mint a kisgazdák által a múlt században megfogalmazott „Isten, haza, család”. A vallások meggyengítésén fáradoznak, a nemzeti tudat és közösségek felhígításán, a családokat pedig a különböző nemi identitások elfogadtatásával szeretnék meggyengíteni. Ilyen folyamatok eredményeként értékeli, hogy szerinte több már a muszlim diák Bécsben, mint az osztrák. „Itt tartunk” – sopánkodott Kövér, aki szerint a következő választás ezért nem hogy száz évre szól, de nem csak a magyarok sorsát döntheti el.

Kövér László gondosan időt szánt a kormány eredményeinek kommunikációjára. Ebben közönsége egy kis füzetecskében kapott segédletet, amiben a családi adókedvezménytől a rezsicsökkentésen át a nyugdíjasoknak adott Erzsébet-utalványokig tartott a hosszas felsorolás. Érdekesség, hogy füzetben kiemelték a nemzeti kastélyprogramot is, ám a felsorolásból kimaradt a miniszterelnök vejének, Tiborcz István érdekeltségének kastélya. Némi önkritikaként Kövér ugyanakkor megjegyezte, hogy felelősek azért, hogy kevés fiatal támogatja a pártot, másként kell beszélniük a fiatalokkal.

„Gyomorforgató, hányingerkeltő” – mondta Kövér az ellenzéki összefogás felvillant lehetőségére. Szerinte egy „IQ-nuku, morálisan zavart ellenzékkel” állnak szemben. Az ő segítségükre pedig „bolsevik civil szervezetek” sietnek, mint a Trasparency International.

„A küzdelem akkor sem fog véget érni, ha Soros Györgyöt magához hívja Isten egy elbeszélgetésre” – zárta a fórumot Kövér, mert előkerülnek helyette mások, akik a helyébe lépnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.