Lecsapott az internet népe Lázár migránsozós videójára

Sokszínű a reakcióözön a kancelláriaminiszter Bécsről megfogalmazott állításaira.

MN
2018. 03. 07. 18:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sokakat felháborított Lázár János kedden közzétett videója: mások mellett Bécs nemzetközi ügyekért felelős városi tanácsnoka, Bécs integrációért felelős osztályvezetője és a Wiener Zeitung szerkesztője is kemény kritikákat fogalmazott meg.

A kancelláriaminiszter ugyanis kedden Bécsbe látogatott, és azzal riogatott, hogy az osztrák fővárosba az elmúlt húsz év alatt érkezett külföldiek kiszorították a helyi fehér keresztény lakosságot, és Budapestre is ez a sors várhat, ha az ellenzék nyer a választáson.

Ezt persze az internet népe sem hagyhatta szó nélkül, így a miniszter egy csapásra mémmé vált a Coubon.

Lássuk:

Azt pedig már megmutattuk, ahogy a miniszter az adócsalással gyanúsított Gáspár Győző, alias Győzike hangján szólal meg:

Egyébként gyűlöletkeltő tartalomra hivatkozva a Facebook letiltotta a videót, és Bécs sem hagyta annyiban. Szijjártó Péter azonban védelmébe vette a minisztert, Lázár pedig közölte: a Facebook európai központjánál tiltakozik „a cenzúra ellen”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.