Orbán Viktor megtekintette a hóhelyzetet

A miniszterelnök Pintér Sándor és Rogán Antal társaságában látogatta meg az operatív törzset.

Pintér Bence
2018. 03. 17. 17:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök Pintér Sándor belügyminiszter, valamint – ki tudja, miért – Rogán Antal propagandaminiszter társaságában látogatott el az operatív törzshöz, hogy megbizonyosodjon arról, felkészült-e az ország a várható időjárási nehézségekre. A meteorológiai előrejelzések szerint szombat este az egész napos esőzés után ónos eső és havazás várható, így négy megyére adtak ki piros figyelmeztetést.

Az operatív törzsnél a kormányfő megállapította, hogy az eső rá is fagyhat az utakra – azokra az utakra, amelyeken valószínűleg a négynapos hosszú hétvége után hazatérők ezrei fognak autózni a figyelmeztetés ellenére. A miniszterelnök szerint ennek az „engedetlenségnek” egyebek mellett az is oka, hogy „végső soron magyarok vagyunk”. A megtekintés után Orbán Viktor szerencsés utat kívánt mindenkinek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.