Következő mérkőzések
Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Ott folytatják, ahol abbahagyták: kétmilliárdos többletforrást kap a Mome

Még 2014-ben határozott a kormány az egyetem kampuszának átfogó fejlesztéséről.

MN
2018. 04. 09. 18:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legfeljebb 1,99 milliárd forint többletforrást biztosít a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (Mome) kampuszfejlesztésére a kormány a 2019-es költségvetésben – derült ki a Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent kormányhatározatból.

A döntés indoklása szerint a kabinet egyetért azzal, hogy a Mome Laboratory – Kreatív Innovációs és Tudáspark állami beruházás a bővített műszaki tartalommal valósuljon meg.

A kormányzat 2014-ben határozott az egyetem kampuszának átfogó fejlesztéséről, amelyre korábban bruttó 19,4 milliárd forintot biztosított. A beruházás építtetője a Mome, a fejlesztést Fürjes Balázs kormánybiztos felügyeli és irányítja.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.