Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Szél Bernadett: Szavazni most nem jog, hanem kötelesség

Az LMP társelnökét a szavazókörnél Farkas Gyula, Budakeszi volt polgármestere várta.

R. Kiss Kornélia
2018. 04. 08. 11:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Olyan időket élünk, amikor szavazni már nem jog, hanem kötelesség” – erről beszélt Szél Bernadett, az LMP társelnöke, miután leadta szavazatát Budakeszin. Az ellenzéki párt miniszterelnök- és képviselőjelöltje férjével, Szél Bálinttal érkezett a szavazóhelyiségbe, ahol – túlzás nélkül kijelenthető – óriási sajtóérdeklődés fogadta.

A teljes ellenzéki összefogás elmaradása kapcsán kijelentette: nagyon örül, hogy eredményeket tudtak elérni egy olyan helyzetben, amilyen még nem volt Magyarországon. Megköszönte Szemző Áronnak, a Momentum jelöltjének (aki szintén a helyszínen volt) és Tóth Zoltánnak, a DK jelöltjének, hogy visszalépett a javára.

Szél Bernadett bízik benne, hogy a jobbikosok is átszavaznak rá, úgy érzi, kormányváltó hangulat van, ezért is mennek ma rengetegen szavazni. A politikus gratulált mindenkinek,  aki elmegy, a cél – fűzte hozzá – a kormányváltás és egy erős LMP. 

Az LMP társelnökét a helyszínen Farkas Gyula, Budakeszi volt polgármestere várta, aki sok szerencsét kívánt neki. „Mi, több diktatúrán átesett demokraták azt szeretnénk, ha egyszer egy igazi demokráciában élhetnénk” – mondta Farkas Gyula. 

A választással kapcsolatos híreinket ide kattintva, a percről percre közvetítésünket pedig itt olvashatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.