időjárás 15°C Gellért , Mercédesz 2023. szeptember 24.
logo

A Kétfarkú Kutya Párt gyomorforgató akciója

Csépányi Balázs
2019.02.18. 17:35
A Kétfarkú Kutya Párt gyomorforgató akciója

Humor és ízlés nélkül!

Orbán Viktor évértékelőjében egy korszakalkotó 7 pontos családvédelmi akciótervet hirdetett meg. Az ellenzék számos méltánytalan bírálatot fogalmazott meg a jóléti program elemeivel kapcsolatban.

Nem is vártunk mást, hiszen két világnézet áll egymással szemben.

Az ellenzék egy globalista, nemzetközivé váló világ híve, amelyben a létező súlyos demográfiai problémákra a migrációt tartja megfelelő válasznak, míg a kormány nemzeti álláspontot képvisel, nemzetben gondolkodik és a demográfiai krízist több magyar gyermekek születésének kívánja orvosolni.

A Kétfarkú Kutya Párt azonban túllépett egy bizonyos határt, ami már több, mint a kormány politikájának kritikája. Polgárpukkasztó stílusáról elhíresült alakulat a következő kiadvánnyal válaszolt a kormány családvédelmi tervére:

Az ellenzék szerint mindössze egy internetes gegről van csak szó. Kocsis Máté pedig úgy fogalmazott, hogy a kutyapárt tud vicces is lenni, de ez már nem vicces, ez ízléstelen bunkóság.

Azt ne felejtsük el, hogy ez a párt, mivel a tavalyi választáson elérte az egy százalékot költségvetési támogatásban részesül, azaz az adófizetők pénzéből kampányol ilyen útszéli stílusban.

Az egykori republikánus elnök, Ronald Reagan szavai jutnak az eszembe a viccpárt gusztustalan akciójáról, amikor is azt mondta az abortuszt propagáló liberálisoknak, hogy

“Észrevettem, hogy akik a leglelkesebb hívei az abortusznak, már mind megszülettek valahogy.”

Igen, akár milyen furcsa, Kétfarkúékat is anya szülte, csak azóta durván félrecsúszott náluk valami.

Eddig és ne tovább!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.