Fricska a ballibeknek

A főváros irányt mutatott.

2019. 02. 07. 12:10
null
Budapest, 2009. prilis 16. Nosztalgiavillamos kzlekedik a Margit hdon a 4- s 6-os villamos vonaln. MTI Fot: Fldi Imre Fotó: Földi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapest nyerte el a legjobb európai úti cél megtisztelő címét az European Best Destinations (EBD) szavazásán. A magyar főváros olyan városokat előzött meg a voksoláson elért több, mint 62 ezer szavazatával, mint Athén, Braga, Bécs, Brüsszel, Dinan, London, Genf, Párizs, Pozsony, Metz, Sainte-Maxime, Cavtat, Monte Isola, Firenze, Kotor, Málaga, Riga és Poznan.

Nagyszerű eredmény.

Abban, hogy évről évre nő a Budapestre látogatók száma, ráadásul a vendégek egyre hosszabb időt töltenek nálunk, a főváros páratlan szépsége mellett a biztonság is nagyon fontos szerepet játszik. A megkérdezett turisták a látnivalók sokszínűsége mellett rendre kiemelik, hogy ebben a csodálatos városban, szemben több európai nagyvárossal önfeledten, biztonságosan tudnak kikapcsolódni.

Lám-lám Budapest mégsem olyan élhetetlen, csúnya, koszos város, mint ahogy azt az ellenzéki főpolgármester-jelölti casting szereplői előszeretettel hirdetik.

Budapest mostani fényes sikere, csúnya fricska a ballib károgóknak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.