időjárás 2°C Natália 2022. december 9.
logo

Íme Ujhelyi István felújított luxusháza

Forrás: Origo, szegedma.hu
2019.03.27. 14:47
Íme Ujhelyi István felújított luxusháza

Baranyi Sándor, a Szeviép volt vezetője korábban azt állította: Ujhelyi István szőregi házának felújítását a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül. A volt vezérigazgató részletesen is beszélt erről, elmondása szerint külön kapcsolattartó intézte a képviselő házának 30-40 milliós felújítását – írja az Origo, amely megmutatta a házat, amiről Baranyi beszélt.

Összesen 30-40 millió forintból a Szeviép finanszírozta Ujhelyi István házfelújítását – állítja Baranyi Sándor, aki szerint a hatalmas telken álló ingatlant kívül-belül teljesen felújították, a nyilászáróktól kezdve a fűtési rendszeren át, az energetikai hálózatig mindent kicseréltek és újjávarázsoltak. Az alább látható házról van szó, amiben egyébként már nem lakik Ujheyi István, mivel elvált a feleségétől. A hatalmas telken álló ingatlan első részében a nagy családi ház áll, mögötte pedig egy wellnessrészleg egy különálló házban: jakuzzival, úszómedencével és kondigépekkel.

Fotó: Szegedma.hu/Baranyi Sándor

A nagy bulikra nemcsak a wellnessrészleg lehetett azonban alkalmas, hanem az a borospince is, ami a hatalmas kert közepén áll. Ez domborodik ki a földből, egy kő lépcsősor vezet le oda.

A kert legvégében pedig egy privát tó is van, ez igen ritkaságnak számít a homokos talajon. A tavat egy pihenőpark veszi körül kisebb erdővel és sétánnyal.

Fotó: Szegedma.hu/Baranyi Sándor

A szegedi Fidesz felszólította Ujhelyit, hogy álljon ki és valljon színt, mint ahogy az országos kormánypártok is reagáltak a furcsa felújítás botrányos hírére. Ujhelyi a Facebookon tagadta Baranyi állításait, de dokumentumokkal (például számlákkal) nem igazolta a mondandóját. A Szegedma.hu viszont úgy tudja, Baranyi Sándor dokumentumokkal tudja igazolni, hogy milyen konstrukcióban és pontosan mennyi pénzt költöttek el a ház felújítására – írja az Origo, ahol több fotót is megtekinthetnek a házról.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.