Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Szakértő: Magyon jól működnek a magyar-amerikai kapcsolatok alacsonyabb szinten

Alacsonyabb szinten nagyon jól működnek a magyar-amerikai kapcsolatok – mondta Frank Tibor Amerika-szakértő péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

Forrás: MTI2019. 05. 03. 9:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szakértő szerint ezt támasztják alá az amerikai befektetések Magyarországon és a közös vállalatok, valamint jelentős a turisztikai forgalom.

Frank Tibor közölte: Donald Trump amerikai elnök és Orbán Viktor miniszterelnök május 13-ai találkozója elsősorban szimbolikus jelentőséggel bír.

Ugyanakkor az Egyesült Államok számára emeli Magyarország jelentőségét, hogy Ukrajna szomszédja és a szovjet érdekszféra tagja volt. Az aktuális témák között felmerülhetnek még energiapolitikai kérdések, például a cseppfolyós gáz szállítása – tette hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.