A Fidesz tájékoztató kampányban hívja fel a figyelmet Gyurcsányék terveire

A Fidesz tájékoztató kampányban hívja fel a figyelmet arra, hogy Gyurcsányék lebontanák a kerítést és beengednék a migránsokat – közölte a kormánypárti frakció szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: MTI2019. 08. 30. 14:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halász János azt mondta, a magyar embereknek tudniuk kell Gyurcsányék terveiről, hiszen „ők vezérlik az egész ellenzéket most, az önkormányzati választáson is”.

Az a Gyurcsányné, aki bejelentette, nem akarják, hogy Brüsszel egyetlen fillérrel is hozzájáruljon a magyar határvédelem költségeihez, ott ül az Európai Parlamentben, és „Magyarország ellen áskálódik” – fogalmazott.

A szóvivő szerint a bevándorláspárti európai baloldallal együtt le akarják bontani a kerítést, ki akarják iktatni a magyar határvédelmet, miközben migránskvótát akarnak, és öntik a pénzt a bevándorlást szervező Soros-szervezeteknek.

Halász János közölte: a Fidesz kampánya jövő héten indul a szokásos kampányeszközökkel, például telefonon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.