Állami gondozásban élő gyermekek nyaralhattak

A tábor megszervezését a Fővárosi Önkormányzat támogatja a helyszín biztosításával.

Forrás: HÍR TV2019. 08. 08. 18:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyerekek különböző élménydús programokon, kirándulásokon, prevenciós előadásokon vehettek részt a Szülők Háza Alapítvány jóvoltából.

Képregénysorozat jelenik meg Zorro legendájából magyar gyártásban. Tálosi András író műsorunkban elmondta: a jogtulajdonos beleegyezett, hogy használják a híres karaktereket, történeteket.

A magyar Zorro-képregényt egy három fős csapat készíti és három évre tervezik a képregény gyártását, amelyből negyedévente jelenik majd meg újabb példány.

A műsor vendége volt Varga Csaba hegymászó, aki meghódította a negyedik nyolcezres csúcsát a Himalájában.

A hegymászó oxigénpalack és serpák nélkül jutott fel a 8080 méteres magasságba. A nem mindennapi vállalkozásról egy videó is készült, amelyből részletet is megtekinthettek a nézők a Paletta szerdai adásában.

A teljes műsor IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.