Gréczy mindenkit meghökkentett

Az ész megáll.

2019. 08. 06. 13:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány hű táskahordozója, a DK parlamenti képviselője, Gréczy Zsolt az ATV stúdiójában, arra a kérdésre, hogy mit szól ahhoz, hogy Hunvald György, Budapest VII. kerületének volt vezetője egy közösségi bejegyzésben tudatta, hogy független jelöltként ugyan, de indul az őszi önkormányzati választáson, csípőből a következőt válaszolta: „Hunvald Györgyöt a Fidesz indítja a választáson, senki másnak nem érdeke, hogy megossza az ellenzéki egységet, amely Niedermüller Péter mögött teljesen felállt.”

Helyben vagyunk. Gréczy úr szerint mindenki, aki elindul egy választáson az úgynevezett összefogás jelöltjével szemben, az nem lehet más, mint a Fidesz embere. Kapaszkodjanak meg, még Hunvald(!) is. Az ész megáll.

Talán sokkal inkább az történhetett Erzsébetvárosban – mint ahogy számos egyéb választási körzetben is –, hogy az ellenzéki pártok megállapodtak egymással, majd átvágva egymást, felrúgták a megállapodást.

Ezért jobban tenné a DK is, ha Budapesttel és a budapestiek problémáival foglalkozna egymás hátbatámadása helyett.

Mert így nem marad más számukra az októberi választás után sem, mint a Fideszre mutogatva magyarázni a gyengécskére sikeredett bizonyítványt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.