Kormánypárti aktivistát fenyegettek meg Salgótarjánban

Magyar Nemzet
2019. 08. 08. 6:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zaklatás miatt eljárást indított a Salgótarjáni Rendőrkapitányság abban az ügyben, amely miatt egy fideszes aktivista tett feljelentést – erről tájékoztatott lapunk érdeklődésére a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A férfi azért fordult a nyomozó hatósághoz, mert állítása szerint a napokban megfenyegette őt Holczer Lászlóné fia. Az asszony idén tavaszig a helyi ügyrendi, jogi és közbeszerzési bizottság MSZP-s tagja volt a szocialista vezetésű nógrádi megyeszékhelyen, de le kellett mondania, mert előzőleg arról posztolt, hogy Putyinnal öletné meg Orbán Viktor miniszterelnököt. Erre a Fidesz-frakció határozottan a közéletből való távozásra szólította fel Holczer Lászlónét, aki lemondott.

Most a fia ellen tett feljelentést egy salgótarjáni fideszes aktivista, mert a sértett állítása szerint a férfi súlyosan megfenyegette őt. A rendőrségen tett vallomásában az aktivista állította, a támadója közölte vele: „ha nem fejezitek be azt a mocskolódást a facén a társaiddal, akkor nem én fogok idejönni, hanem mások, és össze leszel veretve”. Az aktivista szerint a rendkívül indulatos férfi azt is kiabálta, hogy őt nem érdekli, ki a megbízó, majd nyomatékosan hozzátette: „Remélem, értve vagyok!” A sértett azt vallotta a rendőrségen, hogy kárt ugyan nem szenvedett, de az események hatása alá került, s nagyon megijedt a nagy testű ember fenyegetésétől. Ennek ellenére az aktivista nem kívánt élni az áldozatsegítés lehetőségével.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.