Eger egy nagyon intenzív fejlődési pályára állt

Megtartotta az önkormányzati választás előtti utolsó ülését az egri közgyűlés, a Hír TV Magyarország Élőben című műsorában Földi-Kovács Andrea műsorvezető beszélgetett Habis Lászlóval, Eger polgármesterével, a Fidesz-KDNP egri polgármester-jelöltjével.

Forrás: Hír TV2019. 09. 27. 13:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Földi-Kovács Andrea műsorvezető reflektált arra, hogy Parragh László, iparkamarai elnök nemrég látogatást tett Egerben, mely alkalommal szóba került, hogy az elmúlt 5 évben a város gazdasági teljesítménye 41 százalékkal, az idegenforgalmi mutató pedig mintegy 65 százalékkal emelkedett. Arra a kérdésre, hogy az elmúlt 5 évből mire a legbüszkébb, Habis László elmondta:

A beruházások minden területen felpörögtek, jelentős útfelújítások és útépítések valósultak meg a városban, az ipari területek is szignifikánsan fejlődtek az elmúlt években. Két kormányzati döntés is született, mely munkahelyteremtő befektetést támogatott, ennek köszönhetően 1000 új munkahely létesült. Habis László elmondta, hogy annak ellenére, hogy Eger nem iparváros nem lehet meg fejlett, magas hozzáadott értéket produkáló ipar nélkül. Az M25-ös gyorsforgalmi út építésének elkezdését pedig az elmúlt évtizedek várostörténetének legjelentősebb változásának értékeli, mely átadását a jövő év közepére datálta a polgármester.

Összefoglalva Eger egy nagyon intenzív fejlődési pályára állt

 

Az egri összellenzéki jelöltről elmondta, hogy realisztikus, kézzelfogható programot nem tudott felmutatni, viszont időről időre újabb vádaskodások látnak napvilágot, melyet választási lufikként aposztrofált.

Nagyon finom vagyok akkor, ha azt mondom, hogy nem elegáns a stílusa a kampánynak.

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.