Ellenzéki képviselőkkel találkozott az MTVA vezérigazgatója

Ellenzéki képviselőkkel találkozott a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója és minden kérdésükre választ adott – közölte a szervezet hétfőn az MTI-vel.

Forrás: MTI2019. 09. 30. 16:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előzetes bejelentkezés után hétfőn, munkaidőben ismét fogadta az ellenzéki képviselőket Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója, és a csaknem egyórás megbeszélésen minden, az MTVA feladatkörébe tartozó kérdést megválaszolt, megadva ezáltal a képviselők munkájához szükséges felvilágosítást – olvasható a közleményben.

Az ellenzéki képviselők nagyrészt a műsorok tartalmára vonatkozó kérdéseket tettek fel, amelyekre válaszul a vezérigazgató sokadik alkalommal felhívta a képviselők figyelmét, hogy tartalmi kérdésekben a Duna Médiaszolgáltató Zrt. (DMSZ) illetékes választ adni – írták.

„Az ellenzéki képviselők kiegyensúlyozottságra vonatkozó kijelentéseivel kapcsolatban a közmédia hangsúlyozza, hogy a tartalmi kérdésekben felelős DMSZ Zrt. ellenőrző szerve ráadásul az a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriuma, amelynek három kormánypárti és három ellenzéki delegáltja van” – közölték.

Az MTVA reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy „a hétfői találkozóval ez a tavaly év vége óta tartó politikai cirkusz végre lezárulhat” – áll a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.