Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Az érdi Fidesz feljelentést kezdeményez a helyi ellenzékkel szemben

Feljelentést kezdeményez a Fidesz érdi szervezete, mert álláspontja szerint az érdi ellenzék megsértette a választások tisztaságát.

Forrás: MTI2019. 10. 13. 15:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Simó Károly, a Fidesz érdi szervezetének szóvivője az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta, Csőzik László ellenzéki polgármesterjelölt és jelölőpártjai vasárnap több alkalommal megsértették a választások tisztaságát: szavazóhelyiségek előtt kampányoltak, plakátokat rongáltak és személyes adatokkal is visszaéltek.

https://www.facebook.com/erdi.fidesz/photos/pcb.10156642320983202/10156642320743202/?type=3&theater

Közölte: egy, a Fidesz szimpatizánsainak személyes adatait tartalmazó dokumentum miatt vasárnap a helyi ellenzék kifogást nyújtott be, és nem kizárt, hogy azt a saját politikai céljaira lemásolta. Ez az adatkezelő, azaz a Fidesz tulajdonában álló, jogszabályok alapján kezelt dokumentum, amely azoknak az adatbázisban nyilvántartott személyeknek az adatait tartalmazza, akik hozzájárulásukat adták ahhoz, hogy az adatkezelő velük kapcsolatot tartson. Használata, alkalmazása kizárólag a jogszabályok előírásai szerint történhet – tette hozzá Simó Károly.

„Félő, hogy Csőzik és a mögötte álló balliberális pártok a papíron szereplő személyek ellen politikai bosszúhadjáratot terveznek. A jogosulatlan adatkezelés alapos gyanúja miatt haladéktalanul büntetőfeljelentést kezdeményezünk” – áll a közleményben.

Az önkormányzati választásról szóló híreinket IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.