Farkas Örs: A háttérből Gyurcsány Ferenc mozgatja a szálakat

A politikai szakértő közölte: a felmérések szerint az ellenzék a 2014-eshez mérhető, gyenge eredményt ér majd el az önkormányzati választásokon.

Forrás: MTI2019. 10. 09. 10:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a színpad közepén most nem Gyurcsány Ferenc áll, a háttérből ő mozgatja a szálakat – jelentette ki Farkas Örs politikai szakértő az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Farkas Örs véleménye szerint Gyurcsány Ferenc és a DK azért figyeli a háttérből előkelő idegenként az ellenzéki botrányokat, mert a választások után maga alá akarja gyűrni a teljes magyar baloldalt – jelentette ki az Oeconomus Gazdaságpolitikai Alapítvány igazgatója az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

A szakértő közölte: a felmérések szerint az ellenzék a 2014-eshez mérhető, gyenge eredményt ér majd el az önkormányzati választásokon, miután a DK és Gyurcsány a botrányokra hivatkozva megújítóként léphet fel és végrehajthatja régi tervét.

Farkas Örs emlékeztetett: a miskolci LMP-s jelölt és a győri jobbikos jelöltek egyaránt azzal indokolták visszalépésüket, hogy a DK erőszakosan irányítja a kampányt és beavatkozik a többi párt dolgaiba.

Hunvald György VII. kerületi jelölt is azt mondta, hogy Niedermüller Péter, a DK ottani polgármesterjelöltje is zsarolta az ellenzéket – tette hozzá. Vagyis – folytatta Farkas Örs – bár a színpad közepén most nem Gyurcsány Ferenc áll, a háttérből ő mozgatja a szálakat.

Az önkormányzati választásról szóló híreinket IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.