Fidesz: Wittinghoff Tamás is mondjon le polgármesteri címéről!

A Fidesz budaörsi elnöksége felszólította Wittinghoff Tamás polgármestert, hogy kövesse Borkai Zsolt győri polgármester példáját és mondjon le.

Forrás: MTI2019. 11. 08. 14:44
Wittinghoff Tams
Budapest, 2018. március 11. Az önkormányzati ügyekért felelõs tárca miniszter-várományosaként bemutatott Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere az MSZP-Párbeszéd árnyékkormánya tagjainak bemutatóján a fõvárosi Loffice Cloud rendezvényterében 2018. március 11-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Czuczor Gergely, a Fidesz budaörsi elnöke pénteken, az MTI-nek elküldött közleményében felidézte: Győr megválasztott polgármestere, Borkai Zsolt lemondott tisztségéről, mert nem tudja méltó módon ellátni városának képviseletét. „Méltatlanná válásának háttérében a polgármesterről még a választási kampányban előkerült és a média által felkapott szexvideó áll” – tette hozzá.

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere „morálisan és politikailag megbukott”, „hazugságaival, támadó fellépésével, mesterkedéseivel sem tudja elleplezni a tényt, hogy méltatlanná vált Budaörs képviseletére” – írta. Hozzátette: a Fidesz budaörsi elnöksége felszólítja Wittinghoff Tamást, hogy kövesse a győri polgármester példáját, és mondjon le polgármesteri tisztségéről, ne hátráltassa tovább a város fejlődését, a helyi közélet „békés, demokratikus viszonyainak helyreállítását”.

Czuczor Gergely megjegyezte: arra kérik a budaörsi politikai szereplőket, társadalmi és civil szervezeteket, egyházakat, hogy határozottan álljanak ki a település erkölcsi megújulásáért.

„Lehetetlen helyzet, hogy a szexbotrányba keveredett városvezető mutasson példát a budaörsieknek, vagy ő képviseljen bennünket ország-világ előtt. Nem hagyhatjuk, hogy az erkölcsi züllés és a polgármester méltatlan helyzetéről legyen hírhedt Budaörs” – tette hozzá a politikus.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.