Huth Gergely: Ott vagyunk, ahol 2006-ban voltunk, tehát az alvilág kér hatalmat

A Pesti Srácok főszerkesztője Magyarország élőben című műsorunkban elmondta: az eset arra világít rá, hogy a 2010 előtti módszerek köszönnek vissza.

Forrás: Hír TV2019. 11. 29. 18:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cz. Cs-nál és Szombathelyen futnak össze a szálak az ördög ügyvédje körüli ügyben Huth Gergely szerint. A Pesti Srácok főszerkesztője Magyarország élőben című műsorunkban elmondta: az eset arra világít rá, hogy a 2010 előtti módszerek köszönnek vissza, amelynek célja egyes alvilági körök hatalomra jutása.

Ki ez a bizonyos személy, hova vezetnek a szálak? – kérdezte Velkovics Vilmos.

Huth Gergely elmondta, hogy a szálak Cz. CS-hoz vezetnek, a Facebook transzparencia oldala, azaz hirdetéstára, amely egy uniós kötelezés értelmében a politikai hirdetések finanszírozóinak személyazonosságát elérhetővé teszi, így ez alapján el lehetett kezdeni felgöngyölíteni a szálakat.

Kiderült, hogy az a lejárató kampány, amely Balázsy Péter, a Fidesz szombathelyi polgármester-jelöltje ellen folytattak Cz. CS-hoz fűződik, ő ezt nem is tagadja, azonban az ördög ügyvédjét ugyanaz a bizonyos Horváth Csaba névvel önmagát a Facebookon regisztráló személy finanszírozza, aki Szombathelyi lejárató kampányt is finanszírozta, de ezen kívül ezer apró jel van ami még összeköti az eseményeket.

Az az érdekes, hogy ott vagyunk, ahol 2006-ban voltunk, tehát az alvilág kér hatalmat és én azt gondolom, hogy azok a megtévesztett rendes emberek, akik Karácsony Gergelyre vagy a Momentumra szavaztak ők ezt nem is értik és nem is látják át, hogy micsoda köröket juttatnak egyelőre csak helyi hatalomhoz és micsoda körök kérik a szavazatukat 2022-ben. – mondta Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője.

A teljes beszélgetés ITT tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.