Ellenzéki Borkai-ügyet ígér egy új blog

Egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester, valamint pártjának egyik első számú vezetője, parlamenti képviselője évek óta drogos szexpartikat folytat egy belvárosi luxuslakásban – állítja az „angyal ügyvédje” nevű blog. Az oldal azt ajánlja az érintetteknek, hogy ha december 31-ig visszavonulnak a közélettől, akkor január 1-jén nem nevezi meg őket. Amennyiben a blog állításai igazak, akkor MSZP-s és DK-s politikusokra szűkül a lehetséges szereplők köre.

Magyar Nemzet
2019. 12. 09. 6:17
null
Állítólag a Szinyei Merse-ház egyik lakásában voltak az orgiák Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fiatal örömlányok, kokain, ellenzéki politikusok, korrupció – így összegzi információt az „angyal ügyvédje”, amely azt állítja, hogy a VI. kerületi Szinyei Merse utcában áll az az új építésű ház, amelyben egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester, valamint pártjának egyik vezetője, parlamenti képviselője drogos szexpartikat folytat évek óta. A blog három fiatal örömlány beszámolójára hivatkozik, akik vállalják a nyilvánosságot, és bemutatják bizonyítékaikat, ha erre hatóság kötelezi őket. Állításuk szerint az ellenzéki polgármester és „főnöke” évekkel ezelőtt egy másfél szobás lakásban rendezte az ominózus bulikat, ám ezt az ingatlant hamar kinőtték, és ugyancsak a Szinyei Merse-házban, az Autóker Holding Zrt. luxusingatlanjában vettek egy nagyobb lakást. Ennek a tényleges tulajdonosa minden jel szerint az ellenzéki párt parlamenti frakciójában ülő politikus, aki vagyonnyilatkozatában ezt az ingatlant azonban egyszer sem tüntette fel. Az escortlányok elmondása szerint a két politikus vélhetően kokaint fogyasztott a társaságukban, ráadásul az egyik „beszerző” állást is kapott az új polgármester vezette önkormányzatban. Az informátorok kitértek arra is, hogy a parlamenti képviselő és az újdonsült polgármester leginkább hétvégente látogatott el a kéjlakba, útba ejtve az onnan egy sarokra található Old Rams Pubot, ahová pártjuk is gyakran szervez csapatépítő rendezvényeket.

Állítólag a Szinyei Merse-ház egyik lakásában voltak az orgiák
Fotó: Bach Máté

„Mi nem kívánjuk szétzúzni az érintettek magánéletét, így amennyiben a most magukra ismerő politikusok 2019. december 31-ig visszavonulnak a közélettől, akkor január 1-jén blogunk nem nevezi meg őket” – írja az „angyal ügyvédje”. Ha a blog állításai igazak, azaz a kokainos orgiákon részt vevő ellenzéki polgármester és parlamenti képviselő párttársak, akkor biztos, hogy nem jobbikosokról vagy momentumosokról van szó, mivel utóbbi pártnak országgyűlési képviselője, a Jobbiknak pedig budapesti polgármestere nincs. Ha pedig feltétezzük, hogy a luxusprostituáltakat rendelő polgármester férfi, akkor a Párbeszéd is kiesik, így a kör MSZP-s és DK-s politikusokra szűkül.

Emlékezetes: az „ördög ügyvédje” néven az októberi önkormányzati választás előtt jelent meg egy blog, ahol a korábbi győri polgármesterről tettek közzé videót, amelyen félreérthetetlen helyzetben volt látható fiatal hölgyek társaságában. Borkai Zsolt mindezek ellenére megnyerte a polgármester-választást, ám később kizárták a Fideszből, majd végül lemondott. Az „ördög ügyvédje” egyébként kokaint és korrupciót is emlegetett vele kapcsolatban, amelyekre azóta sem szolgáltatott semmiféle bizonyítékot, és egyelőre beváltatlanul fenyegetőzött más kormánypárti politikusok „leleplezésével” is. Azóta egyre több jel mutat arra, hogy a DK-nak és személy szerint a Gyurcsány Ferenchez közel álló Czeglédy Csabának komoly szerepe volt Borkai Zsolt megbuktatásában. A botrányt kirobbantó „ördög ügyvédje” feltűnően hasonló stílusban írt és hasonló módszereket használt, mint a mil­liárdos csalással vádolt Czeglédy. Közben egy volt DK-s jelöltet, Póczik Józsefet gyanúsított meg a rendőrség azzal, hogy a szexvideóval zsarolta a volt polgármestert.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.