Keménymag: Utaznak a jobboldali nőkre a baloldalon

Ha megnézzük az elmúlt hetek és hónapok eseményeit, feltűnő, hogy az ellenzéki oldal és az ellenzéki sajtó valamiért a jobboldali hölgyekre kezdett el vadászni – hangzott el a Hír TV Keménymag című műsorának keddi adásában annak apropóján, hogy a DK-s Gréczy Zsolt határtalan önbizalommal bombázta sms-ekkel a 28 éves Palányi Nórát, a Mi Hazánk parlamenti munkatársnőjét. Ezúttal is Jeszenszky Zsolt, Dezse Balázs és Apáti Bence volt Velkovics Vilmos vendége a Keménymagban.

Forrás: Hír TV2019. 12. 18. 11:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dezse Balázs, aki történetesen Palányi Nóra egyik legjobb barátja, elmondta, az egész üzengetést végignézte és tulajdonképpen azt lehetett látni, hogy Gréczy saját magával beszélgetett, aztán eljutott oda, hogy egy bevásárlóközpontban is rajtaütött a lányon.

Palányi Nóra viccesen válaszolt Gréczynek az invitálásra, hogy majd a hét második felében találkoznak, persze, amikor nincs parlamenti ülés, és erre a válaszra próbálja az ellenzéki sajtó kikerekíteni azt, hogy igazából ő partner volt ebben levelezésben – tette hozzá a PestiSrácok újságírója.

Dezse szerint meg kell nézni az elmúlt hetek eseményeit, és kiderül, hogy ellenzéki célkeresztbe kerültek a jobboldalhoz köthető nők, mint például Illés Boglárka, Rácz Zsófia, Párkányi Eszter, most pedig itt van Palányi Nóra.

- Kicsit olyan, mintha a jobboldalra úgy lőnének, hogy céltudatosan a nőkre – tette hozzá.

Dezse Balázs megjegyezte, Nóra nem tette meg azt, amit ellenkező esetben bármelyik ellenzéki politikusnő tett volna, hogy kisírt szemmel, zokogva már benn lenne az összes televízióban és rádióban.

- Pont a nőiesség hiányzik a baloldali politikusnőkből, azzal az agresszív viselkedéssel, amit előadnak. Azzal a bolsi tempóval, amit előadnak, a nőiesség elveszik belőlük – fűzte hozzá Jeszenszky Zsolt.

S, ha már agresszió, egy évvel ezelőtt történt az MTVA székházának megtámadása. Ennek apropóján Jeszenszky Zsolt és Apáti Bence egy videóval készült, felidézve Kunhalmi Ágnes legendás előadását.

Az adásban részletesen szó esett arról is, hogy kiderült: Karácsony Gergely főpolgármesterként hatalmi pozícióból úgy tartja, csak az ellenzéki színház hordoz értéket. Az elmúlt hetekben a liberálisoknak végleg kiderült az álláspontja, hogy a konzervatív oldal ideológiailag nem elég képzett ahhoz, hogy kultúrát, színházat csináljon.

- A kommunizmusban beszéltek így, ha te ideológiag nem vagy elég képzett, akkor, amit te csinálsz, akkor az alkalmatlan arra, hogy művészet legyen – emelte ki Apáti Bence.

A teljes adás IDE KATTINTVA tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.