Bősz Anett esete a rendszerváltással

Liberális gőg vagy szimpla tudatlanság?

2020. 01. 11. 14:39
BSZ Anett
Bősz Anett Fotó: Mohai Balázs Forrás: MTI/Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bősz Anett a Népszavában (hol máshol?) publikált egy cikket, Lemossuk a gyalázatot címmel, amelyben a következőket írta: „ (...) A szabadság térnyeréséhez szükség van liberálisokra. Arra is szükség van, hogy a liberalizmusról lemossuk a gyalázatot, amit rákentek az Orbán-kormányok. A szabadság eszméjét a rendszerváltók sikeresen mutatták be a magyaroknak. A jelenkor liberálisaira is ez a feladat vár (...).”

Eddig csak feltételeztük, immár azonban biztosak is lehetünk benne, hogy a Magyar Liberális Párt elnökénél teljes a képzavar.

Azok között a bizonyos rendszerváltók között, akikről azt írja, hogy a szabadság eszményét sikeresen mutatták be a magyaroknak, meghatározó szerepet játszott az az Orbán Viktor, akiről egy másik mondatban már azt írja, hogy a liberalizmusra az Orbán-kormányok kenték rá a gyalázatot.

Hogy is van ez?

Valaki felvilágosíthatná Bősz képviselő asszonyt, hogy kik is voltak azok a bizonyos rendszerváltók!

Volna is egy tippünk, kitől kérhetne tanácsot, mielőtt legközelebb ismét elszabadulna kezében a toll: forduljon bizalommal egykori főnökéhez Fodor Gáborhoz, ő biztos tud majd segíteni a témában.

Ugyanis van még mit tanulnia.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.