Hazugsággal vádolják Ferencz Orsolyát

Elképesztő az a pökhendi, vádaskodó magatartás, amit a Józsefváros újság új főszerkesztője már az első lapszámban megenged magának – közölte a kerületi Fidesz.

Forrás: Józsefvárosi Fidesz2020. 01. 08. 16:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még szinte meg sem melegedett a szék Lengyel Tibor, a Józsefváros újság új főszerkesztője alatt, máris hazugsággal vádolja Ferencz Orsolya fideszes önkormányzati képviselőt – közölte a VIII. kerületi Fidesz.

Lengyel azt állítja: az előző lapszámban megjelent, Ferencz Orsolyával készített interjúra a képviselő „az utolsó pillanatban, lapzárta idején küldte vissza írásban a válaszait”, és szerinte egyes állításai „nem feltétlenül feleltek meg a valóságnak”.

– Elképesztő az a pökhendi, vádaskodó magatartás, amit – az előzőt 2 hónap után váltó – új főszerkesztő már az első lapszámban megenged magának, leginkább az, hogy hazugsággal vádol egy megválasztott képviselőt – állapítja meg a kormánypárt közleménye.

A Józsefvárosi Fidesz felszólítja a főszerkesztőt, hogy kérjen bocsánatot Ferencz Orsolyától, és a következő lapszámban tegye közzé az alábbi helyreigazítást és bocsánatkérést.

„A 2020. január 8-án megjelenő lapszámban hamisan állítottuk, hogy Ferencz Orsolya az utolsó pillanatban, lapzárta idején küldte vissza írásban a válaszait, ezzel szemben az igazság az, hogy a képviselő az újságíró által kért időpont előtt egy nappal visszaküldte a válaszokat, amelyet az Ádám Judit újságíróval váltott üzenetek is bizonyítanak. Továbbá elnézést kérünk, hogy hazugsággal vádoltuk a képviselőt, a véleményalkotás joga – pláne egy interjúban – mindenkit megillet.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.