Keménymag: Az ellenzék nem vitázik, hanem provokál

A Hír TV Keménymag című műsorának tegnapi adásában szó volt Karácsony Gergely első 100 napjáról, a Pécs Pride-ról, a gyöngyöspatai romaügyről és a börtönbizniszről.

Forrás: HÍR TV2020. 01. 22. 10:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hír TV Keménymag című műsorának tegnapi adásában Karácsony Gergely első 100 napját, a Pécs Pride-ot, a gyöngyöspatai romaügyet és a börtönbizniszt szedte darabokra Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója és Jeszenszky Zsolt politikai hobbista Velkovics Vilmos műsorvezetővel.

Karácsony Gergely 101 kínos napja, 8 óra 12 perce főpolgármester már, és Medgyessy Péter szerint a vártnál jobban teljesít, hiszen a főpolgármester nemrégiben előállt az „Ambrózy-tervvel”, amely segíthet beporozni a budapesti villamossíneket – vezette fel a Hír TV mai Keménymag című műsorát Velkovics Vilmos műsorvezető.

A műsorvezető vendégeivel először közösen megnézte Cseh Katalin Momentumos EP-képviselő múltheti strasbourgi kirohanását, amelyben a politikus hathatós fellépést kért hazánk ellen. A felvétel kapcsán Dezse Balázs megjegyezte, hogy amit az ellenzék mind idehaza, mind az EP-ben leművel, az nem vita, hanem provokáció.

Jeszenszky Zsolt mindehhez hozzátette, hogy a baloldal jól kitalálta a tematizálást, legyen szó az egészségügyről, az oktatásról vagy Mészáros Lőrincről. Ezek egy idő után működnek is azoknál az embereknél, akik kevésbé figyelnek a tényekre, és ugranak a hisztériakeltésre. Arról pedig szó nincs, hogy a kormány nem hajlandó vitázni, csak a baloldal ezt a toposzt is jól felépítette, a médiájuk pedig erre csak ráerősít – emelte ki.

A vendégek az első vidéki melegfelvonulásról, a Pécs Pride-ról is kifejtették a véleményüket. Velkovics Vilmos elmondta, hogy a szervezők a baloldali önkormányzat és az önkormányzati cégek kitelepülésére is számítanak. A promóciós kampányukban pedig az is elhangzott, hogy annyi heterót hagynak csak meg, akik teleszülik a Kárpát-medencét melegekkel. Apáti Bence az elhangzottakra úgy reagált, nem érti, hogy a normális homoszexuális közösség miért nem emeli fel a hangját az ügyben, hiszen az ilyen megnyilvánulások csak ártanak nekik.

A teljes adás IDE kattintva tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.