időjárás 13°C Vencel 2022. szeptember 28.
logo

Molnár Tibor független jelöltet támogatja a Fidesz a dunaújvárosi időközi választáson

Csekő Imre
2020.01.07. 14:25

Eldőlt, hogy a függetlenként induló Molnár Tibort támogatja a Fidesz a február 16-ai dunaújvárosi időközi országgyűlési választáson – jelentette be a nagyobbik kormánypárt választókerületi elnöke kedden Iváncsán.

A Fidesz olyan civil jelölt támogatását tervezte, aki békét és nyugalmat teremt a térségben, és megszünteti azt a rombolást, amit az elmúlt két-három hónapban végeztek a jobbikosok – mondta Dorkota Lajos.

A Fidesz választókerületi elnöke kifogásolta, hogy az elmúlt két évben nem volt olyan parlamenti képviselő, aki felkereste volna a térség polgármestereit, és megkérdezte volna őket problémáikról.

Azért támogatják most Molnár Tibort, mert a térség polgármestereinek többsége felsorakozott mögötte, és ismeri a térség problémáit.

Molnár Tibor úgy fogalmazott: az elmúlt két évben a saját bőrén tapasztalhatta meg, milyen az, amikor a térségnek nincs közvetlen képviselete a parlamentben. Hozzátette, megválasztása esetén nemcsak egy települést, hanem egy térséget képviselne.

Molnár Tibor arról is beszélt, hogy a Fidesz támogatja a térség fejlesztéseire vonatkozó elképzeléseit, ő pedig egyetért a kormánypártok család-, gazdaság- és migrációs politikájával.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.