Szavazást indított a Hír TV a gyöngyöspatai ügyben

Ön kinek ad igazat? Orbán Viktornak, aki szerint igazságtalan munka nélkül milliókat kifizetni, vagy a Soros-szervezetnek?

Magyar Nemzet
2020. 01. 17. 19:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyöngyöspatai cigányok kártérítése ügyében telefonos szavazást indított a Hír TV péntek este 19:30-tól a Magyarország élőben című műsorában.

A szavazás szövege a következő:

„Ön kinek ad igazat? Orbán Viktornak, aki szerint igazságtalan munka nélkül milliókat kifizetni, vagy a Soros-szervezetnek, amely szerint százmilliós összeget kell kifizetni a gyöngyöspatai romáknak szegregáció miatt?

Ha Ön Orbán Viktorral ért egyet, akkor küldje sms-ben az O betűt, ha pedig a Soros-szervezetek véleményét osztja, akkor küldje az S betűt a +36 30 310 4444 -es telefonszámra!”

A szavazás most vasárnap 19:30-ig tart, az SMS alapdíjért küldhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.