Az illegális bevándorlóknak sem járhat kártérítés – videó

A magyar kormány mindenkit arra kér, hogy ebben a témában is őszintén mondjon véleményt a Nemzeti Konzultáció kérdőívein.

Magyar Nemzet Online
Forrás: Facebook.com/kormanyzat2020. 02. 20. 12:23
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kerítésbiznisz nemcsak a börtönök körül forog – tette egyértelművé Magyarország kormányának álláspontját Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár a közösségi portálra is feltöltött videóban.

Az államtitkár a felvételen felidézi annak a két illegálisan hazánkba érkező bangladesi bevándorlónak az esetét, akik aztán egy vélt jogsérelemre hivatkozva beperelték a magyar államot, jogi képviseletüket pedig külföldről pénzelt szervezetek látták el.

– Ezeknek a migránsoknak végül tízmillió forint kártérítést ítéltek meg – emlékeztetett a történtekre Kovács Zoltán.

– Nem elég, hogy ezek a szervezetek támogatják és ösztönzik a bevándorlást, ez számukra még egy jó üzlet is – szögezte le az államtitkár, aki azt is egyértelművé tette, hogy a balkáni útvonalon továbbra is folyamatosan zajló illegális migráció következtében beláthatatlan lenne annak az összegnek a nagysága, amit ezen emberek számára megítélhetnek.

– A magyar kormány mindenkit arra kér, hogy őszintén mondjon erről véleményt a Nemzeti Konzultáció kérdőívein – mondja a tájékoztató videóban Kovács Zoltán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.