Ismerje meg közelebbről Miszter Negyven Százalékot!

Reális-e, hogy Kránitz Krisztiánnak, a kispesti vagyonkezelő vezetőjének 200-250 millió forintos vagyona van? Megvehette-e legális forrásból a tulajdonában levő ingatlanokat?

Magyar Nemzet
2020. 02. 28. 17:14
null
A képen balról jobbra Lackner Csaba, Kránitz Krisztián és Gajda Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Reális-e, hogy Kránitz Krisztiánnak, a kispesti vagyonkezelő vezetőjének 200-250 millió forintos vagyona van? A hanganyagokból kiderült, hogy Miszter Negyven Százaléknak is hívják Kránitzot a mutyik és visszaosztások kapcsán. Lackner arról is mesélt beszélgetőtársainak, hogy „a kerületi tagságból mindenki tudta”, hogy Krinyó mennyit rakott zsebre. Megvehette-e Kránitz legális forrásból a tulajdonába került ingatlanokat? Ezeket kérdeztük szombaton megjelenő interjúnkban a kispesti hangfelvételek készítőjétől.

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy visszajutottak-e hozzá információk Lackner, Kránitz vagy Gajda Péter köreiből a botrány októberi kirobbanása óta? Milyen módszereket használhattak a XIX. kerületben, hogyan kell milliárdokat kilopni egy budapesti kerületből? Hány millióba kerülhet Lackner Csaba meseszép Mercedese? Mit lehet tudni Gajda Péter szerepéről? Mi lehetett abban a kis zacskóban, amit Lackner Csaba tartott ventillátor elé? Hogyan mulat egy kispesti szocialista képviselő és keresték-e a megválasztott politikusok konzumlányok társaságát a XIX. kerületben?

Erről és sok egyébről beszél egy hosszabb interjúban a kispesti hangfelvételek készítője a Magyar Nemzet szombati számában.

Korábbi cikkek a témában:

Mr. Negyven Százalék is ott van Karácsony csapata körül

Mesés külföldi ingatlanokban állnak a kispesti közpénzek?

Az ellenzék csak üzletként tekint az összefogásra Kispesten

A kispesti hangfelvételek újabb „jóslata” vált valóra

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.