Keménymag: Karácsony már hónapok óta kitalálta ezt a bojkottot

Karácsony Gergely 120 napja főpolgármester, és mostantól bojkottálja a Hír TV-t, ahol a Keménymag című műsorban beszéltek a magyar oktatás „rossz, silány, gonosz ellenségéről: a NAT-ról”.

Forrás: HÍR TV2020. 02. 12. 12:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eljött a Világvége! Karácsony Gergely 120 napja főpolgármester, és mostantól bojkottálja a Hír TV-t, ahol a Keménymag című műsorban beszéltek a magyar oktatás förtelmes, nívótlan, rossz, silány, vacak, csapnivaló és emellett gonosz ellenségéről: a NAT-ról, Gyurcsány Ferenc évértékelőjéről, aki kicsit eltévedt a külön bejáratú kis magán-apokalipszisében, és felidézték, hogy az MSZP-s Korózs Lajos milyen higgadt és európai gondolatokkal járult hozzá a gyöngyöspatai romák sorsának megnyugtató rendezéséhez. A mai műsorban Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Dezse Balázs, a Pesti Srácok újságírója és Jeszenszky Zsolt politikai hobbista voltak a vendégek.

„A Karácsony teljes tevékenysége hemzseg az ellentmondásoktól, mert a csávónak eleve nincsen egy önálló gondolata, nincs víziója, nincs koncepciója, hanem azért, hogy ő éppen – nagyon ügyesen hozzáteszem – helyezkedni tudjon, ezért abba a narratívába áll bele, amelyikbe éppen beleállítják és akkor ezek időnként komoly ellentmondásba keverednek” – fogalmazott Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista.

„Szerintem ez ki van találva hónapok óta, hogy valamilyen indokkal bojkottálni fogja egyébként a jobboldali médiában való szereplést. Ebbe szinte 100 százalékig biztos vagyok és ez most tökre kapóra jött neki” – mondta Dezse Balázs, a Pesti Srácok újságírója.

A teljes adás IDE KATTINTVA érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.